Steun AMDG

Vrienden van AMDG

Vriend worden van AMDG

Een muziekvereniging als AMDG kan niet zonder donateurs die hen een warm hart toedragen. Met de steun van donateurs kan de muziekvereniging blijven voorzien in de aanschaf en onderhoud van het instrumentarium. Maar denkt u bijvoorbeeld ook aan de aanschaf van nieuwe bladmuziek. Uw steun is daarom meer dan welkom!

Vanzelfsprekend houden wij u als vriend middels de nieuwsbrief op de hoogte van het wel en wee van de vereniging en wordt u uitgenodigd voor allerlei activiteiten.

Draagt u Muziekvereniging AMDG een warm hart toe en wilt u graag een bijdrage leveren aan het in-stand-houden van onze muziekvereniging? Meld u dan hieronder aan als donateur.

About us

Meld u aan als donateur

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

De leden en het bestuur van Muziekvereniging AMDG danken u hartelijk voor uw steun!

Onze sponsors

Op deze pagina vindt u de sponsoren die AMDG financieel of met bepaalde diensten ondersteunen. Er zijn talloze manieren om de vereniging (financieel) te steunen en onze penningsmeester vertelt u daar graag meer over.

Mocht u interesse hebben om AMDG te sponsoren of u weet een bedrijf wat eventueel als sponsor wil optreden, neem dan contact op met onze penningmeester via email penningmeester@amdgkampen.nl

Hofstra
Petstop
Present It
SEBO GROEP
Van Dijk
Westendorp

Verenigingsgebouw

De Opmaat
Harmoniepad 4
8265 PK Kampen

  • dummy038 - 33 133 90

  • dummy info@amdgkampen.nl

Privacy policy

Lid worden?

Je kunt altijd lid worden van onze vereniging. Het maakt daarbij niet uit of je al een instrument speelt of nog helemaal van vooraf aan moet beginnen.